Bestellen

U kunt uw bestelling plaatsen door bij en product in onze webshop te klikken op “bestellen”. Wanneer u bij een product heeft gekozen voor “meer informatie” kunt u daarna kiezen voor “Bestellen”.

Vervolgens kunt u uw bestelling controleren, de verzendkosten en verder winkelen of naar de stap “bestellen” gaan.

Hier vult u uw adresgegevens in en kiest u voor “volgende”. De algemene voorwaarden moeten aangevinkt worden, alvorens verder te kunnen gaan. 

In de laatste stap kunt u uw gegevens controleren en vervolgens definitief maken. Hierna kunt u afrekenen. U ontvangt van ons een bevestiging van uw bestelling per e-mail. 

Betalen

Bij ons kunt u betalen middels iDeal. Wanneer u hiervoor kiest, wordt u direct doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van uw bank. Wij ontvangen uw betaling dan direct. 

Verzending

Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, gaan wij over op het klaarmaken en de verzending van uw bestelling. Wij streven er naar uw bestelling binnen 3 werkdagen verzonden te hebben. 

Retournering

U heeft het recht om uw bestelling binnen 14 dagen aan ons te retourneren. Voor retournering hebben wij een retourformulier, deze kunt u hier invullen: retourformulier of mailen naar info@ellaise.nl 

U ontvangt van ons een bevestiging van het ontvangst. De kosten voor terugzending zijn voor uw eigen rekening. Na ontvangst van uw teruggestuurde product, controleren wij de staat van het product. De retourbetaling (product en verzendkosten) zal binnen 14 dagen na ontvangst teruggestort worden op uw rekening.


Fabrics & Interiors